Ήρθε το δελτίο του Αράς

Νίκος Τσιώκος
Ήρθε το δελτίο του Αράς

bet365

Το δελτίο του Σαλίμ Αράς έφτασε στα γραφεία της Καλλονής και ο παίκτης είναι στη διάθεσή του Βαγγέλη Βλάχου για το ματς με τον Πανιώνιο, εφόσον το πρωτάθλημα συνεχιστεί από την 27η αγωνιστική.

Εφόσον δοθεί το... πράσινο φως από την Πολιτεία, το πρωτάθλημα αναμένεται να συνεχιστεί από την 27η αγωνιστική, και στο πλαίσιο αυτής αντίπαλος της Καλλονής είναι ο Πανιώνιος στη Μυτιλήνη. Ενόψει αυτού ο Βαγγέλης Βλάχος θα έχει στη διάθεσή του και τον νεοαποκτηθέντα Σαλίμ Αράς. Το δελτίο του Αλγερινού εξτρέμ έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να έχει το δικαίωμα να δώσει το παρών στους επίσημους αγώνες του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες της ΑΕΛΚ επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε από την τεχνική ηγεσία. Το πρόγραμμα διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Γ. Σκούφος» το πρωί και σε αυτές Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης το απόγευμα.

Περιελάμβανε προθέρμανση και κυκλικές ασκήσεις δύναμης το πρωί και παιχνίδι κατοχής, δύο παιχνίδια με στόχο την κυκλοφορία της μπάλας, κάθετο παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και δίτερμα χωρίς περιορισμούς το απόγευμα.

Προβλήματα δεν υπάρχουν, είτε από τραυματισμούς, είτε από κάρτες, καθώς έχει επιστρέψει και ο Βαλιός. Έτσι, η προετοιμασία της Καλλονής θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, με το ματς με τους «κυανέρυθρους» να είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (7/3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα