ΠΑΟΚ: Εκδικάζεται η έφεση

ΠΑΟΚ: Εκδικάζεται η έφεση

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Εκδικάζεται η έφεση

bet365

Την Τετάρτη (4/3) το απόγευμα θα εκδικαστεί η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Στον «δικέφαλο» ανησυχούν πως η ποινή μπορεί ν’ ανέβει λόγω της έντασης των ημερών και των γεγονότων στη Λεωφόρο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αύριο θα έχει ένα δύσκολο απόγευμα καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ζητάει μέσω της έφεσης του, την αύξηση του χρηματικού προστίμου για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε 120 χιλιάδες ευρώ και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Το νομικό επιτελείο του «Δικεφάλου θα έχει να δώσει μία δύσκολη "μάχη" καθώς η ένταση των ημερών και η τιμωρία του Παναθηναϊκού δεν ευνοεί κλίμα αισιοδοξίας.

Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως ένα μεμονωμένο περιστατικό σε ένα τόσο δύσκολο ματς δεν μπορεί να έχει τιμωρηθεί ήδη με τριπλάσια ποινή από όσα έγιναν στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ του πρώτου γύρου (αποδείξεις με βίντεο, φωτογραφίες και δημοσιεύματα) και να συζητιέται ακόμη για μεγαλύτερη ποινή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα