Έφυγε με βαριά καρδιά...

Έφυγε με βαριά καρδιά...

Έφυγε με βαριά καρδιά...

bet365

Για ακόμα μία θητεία του στον Ολυμπιακό ο Αντώνης Νικοπολίδης δεν μπόρεσε να βρει τον ρόλο που θα του ταίριαζε απόλυτα στην ομάδα, αποχωρώντας πάντως με βαριά καρδιά.

Στον Ολυμπιακό έχει περάσει από πολλά πόστα. Από τερματοφύλακας και αρχηγός της ομάδας διετέλεσε μετά βοηθός, πρώτος προπονητής και ξανά βοηθός. Ποτέ όμως η θητεία του δεν κράτησε όσο θα ήθελε ο ίδιος. Ο λόγος για τον Αντώνη Νικοπολίδη για τον οποίο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε μετά την αποχώρηση του Μίτσελ από τον πάγκο. Αν με τον Βίτορ Περέιρα το ξεκίνημα της συνεργασίας τους ήταν ιδιαίτερα καλό, στην συνέχεια προέκυψαν διαφωνίες και αποκλίσεις σε θέματα φιλοσοφίας και προσέγγισης αγώνων και προπονήσεων.

Και σίγουρα όλο αυτό έπαιζε τον ρόλο του στην λήψη της τελικής απόφασης του Αντώνη Νικοπολίδη, καθώς εκτός των άλλων ήταν και μία κατάσταση που δεν άρεσε καθόλου στον Βίτορ Περέιρα. Το Gazzetta.gr επικοινώνησε με τον παλαίμαχο πορτιέρο λίγο μετά τους τίτλους τέλους του από την ομάδα. Ο Νικοπολίδης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, παραπέμποντας στα της ανακοίνωσης ενώ αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για τα όσα διέρρευσαν και γράφτηκαν για τις σχέσεις του με τον Βίτορ Περέιρα και τους συνεργάτες του.

Αναμφίβολα πάντως ο Νικοπολίδης δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά από αυτήν την εξέλιξη. Ο Ολυμπιακός πάντως ξεκαθάρισε πως και στην συγκεκριμένη περίπτωση η απόφαση για να αποτελέσει παρελθόν ήταν δική του. Επίσης πως η πόρτα του Ολυμπιακού θα είναι πάντα ανοιχτή γι' αυτόν και ότι πάντα θα θεωρείται ένας «στρατιώτης» των Πειραιωτών. Κατά τα άλλα πάντως είναι πιθανό να μην αντικατασταθεί ο Νικοπολίδης με άλλον βοηθό ενώ η περίοδος κρίσεως για τον Περέιρα και το team του καλά κρατεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα