Χωρίς προβλήματα η Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς προβλήματα η Ξάνθη

bet365

Χωρίς να υπάρξει κάποιο απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Τακτική, τελειώματα και διπλό για τους ακρίτες, που θέλουν να πάρουν το... εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Ξάνθης για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Οι ακρίτες θέλουν να πανηγυρίσουν τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Ηράκλειο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην έχει... πονοκεφάλους.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, αυτό περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και διπλό, με τους νεαρούς Τριάδη, Γκαραβέλη να ακολουθούν ατομικό. Έτσι, η προετοιμασία της Σκόντα θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (4/3) και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τους Κρητικούς θα κυκλοφορήσουν ανήμερα αυτού και συγκεκριμένα 1,5 ώρα πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη

Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το παιχνίδι κυπέλλου από τις 18:00 του απογεύματος της Πέμπτης κι από τα εκδοτήρια του «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena». Η τιμή τους είναι 10€ για τους ενήλικες και 5 € για τα παιδιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα