Τέλος από την Κηφισιά ο Μαυρομάτης

Gazzetta team
Τέλος από την Κηφισιά ο Μαυρομάτης

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κηφισιάς αποτελεί ο Μάρκος Μαυρομάτης. Σε αναζήτηση αντικαταστάτη βρίσκονται οι ιθύνοντες της ομάδας των βορείων προαστίων.

Σε αναζήτηση προπονητή μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Μαυρομάτη βρίσκεται η διοίκηση της Κηφισιάς. Ο έμπειρος προπονητής έπειτα από τον αποκλεισμό της ομάδας των βορείων προαστίων στα ημιτελικά του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής από τον Εθνικό, αλλά και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ηρόδοτο αποτέλεσμα το οποίο την αφήνει πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο του ομίλου Κισσαμικό,αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι ιθύνοντες της ομάδας βρίσκονται σε συζητήσεις με αρκετούς προπονητές προκειμένου να καταλήξει στον επικρατέστερο, χωρίς ωστόσο να έχουν έρθει σε συμφωνία με κάποιων εξ αυτών. Δεν αποκλείεται πάντως το εν λόγω ζήτημα να κλείσει είτε στις προσεχείς μέρες της τρέχουσας εβδομάδας, είτε στις αρχές της επόμενης καθώς οι παράγοντες της ομάδας της Κηφισιάς δεν θέλουν να βιαστούν σ΄ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο θέμα.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα