«Θα είμαστε έτοιμοι»

«Θα είμαστε έτοιμοι»

Gazzetta team
«Θα είμαστε έτοιμοι»

bet365

Συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του ο Τραϊανός Δέλλας για την εμφάνισή τους κόντρα στην Επισκοπή και τους ζήτησε ανάλογη συνέχεια, τονίζοντας πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, όποτε και αν διεξαθχεί.

«Πήραμε ακόμη μια νίκη και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Ήταν δύσκολο το γήπεδο που αγωνιστήκαμε και μου άρεσε που προσπαθήσατε να παίξετε ποδόσφαιρο, με τη μπάλα κάτω και να βγάλετε όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Δυσκολευτήκαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ, αλλά κρατάμε τη νίκη. Συνεχίζουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Σας αξίζουν μπράβο, αλλά η δουλειά συνεχίζεται. Μας περιμένουν δύσκολα ματς στη συνέχεια και θέλουμε να τα κερδίσουμε» ήταν τα πρώτα λόγια του «Κολοσσού» στους ποδοσφαιριστές του.

Ωστόσο, αντικείμενο συζήτησης στα Σπάτα έγινε και ο επαναληπτικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, με τον «Τράι» να τονίζει: «Θα χρειαστείτε όλοι στη συνέχεια της σεζόν. Θέλω να είστε υγιείς και να είστε έτοιμοι. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια όπως αυτό με τον Ολυμπιακό για το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι όποτε και αν γίνει. Πρώτα όμως υπάρχει το ματς με την Ερμιονίδα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα