Δύο ακόμη «ύποπτα» ματς

Gazzetta team
Δύο ακόμη «ύποπτα» ματς

bet365

Τα παιχνίδια της Βέροιας με τον Ατρόμητο και του Αχαρναϊκού με τον Φωστήρα είναι τα δύο νέα ματς που έστειλε η UEFA στην ΕΠΟ, φερόμενα ως ύποπτα.

Όπως αποκάλυψε η «Δίκη στον ΣΚΑΪ», δύο νέα ύποπτα ματς έστειλε η UEFA στην ΕΠΟ. Ο φάκελος που εστάλη συνοδεύεται από τις εκθέσεις της εταιρείας ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης Sportradar, που είναι συμβεβλημένη με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Τα παιχνίδια που φέρονται να είναι χειραγωγημένα είναι:

1. Superleague, 7/2/2015, Βέροια – Ατρόμητος 1-1
2. Football League, 9/2/2015, Αχαρναϊκός – Φωστήρας 1-1

Στην αντισαγγελέα το πόρισμα

Στα χέρια της αντισαγγελέως εφετών Αθηνών Βιργινίας Σακελλαροπούλου βρίσκεται το πόρισμα που συντάχθηκε προ 14ετίας από το ελεγκτικό συμβούλιο της ΓΓΑ. Όπως αποκαλύφθηκε στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ», εξετάζονται τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της απιστίας, αλλά και παράνομων προσλήψεων στην ομοσπονδία.

Παράλληλα η κυρία Σακελλαροπούλου απέστειλε έγγραφο στον προϊστάμενο των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΠΟ Γιάννη Θεοφίλου, ώστε να δοθούν διευκρινήσεις για τις χρυσές πιστωτικές κάρτες που χρησιμοποίησαν στελέχη της ομοσπονδίας. Μάλιστα, καλείται να καταθέσει ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα