Οριστικοποιήθηκε το ραντεβού Κοντονή-Πλατινί

Θάνος Σαρρής
Οριστικοποιήθηκε το ραντεβού Κοντονή-Πλατινί

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί την άλλη Δευτέρα (09/03).

Η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Μισέλ Πλατινί θα γίνει τελικά σε μία βδομάδα. Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα φύγει από την Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής και θα γυρίσει το βράδυ της Δευτέρας (09/03), προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση. Πέραν του θέματος της βίας, το οποίο αυτή την περίοδο «καίει» το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα τεθεί και το θέμα του αυτοδιοίκητου, καθώς και άλλα ζητήματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και την Πολιτεία.

Να θυμίσουμε ότι ο Μισέλ Πλατινί και η UEFA δεν μπορούν να έχουν ευθεία παρέμβαση σε θέματα διαφθοράς, αλλά μπορούν να βοηθήσουν την εκάστοτε χώρας. Επίσης, όπως είχε αναφέρει ρεπορτάζ του Έθνους, ο Γάλλος πρόεδρος είχε ξεκαθαρίσει ότι το πιο αποτελεσματικό μέτρο είναι το banning order, η απαγόρευση δηλαδή της εισόδου στα γήπεδα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στους ταραχοποιούς.

 

Τελευταία Νέα