Μπήκαν και οι Βέρτζος, Μπατιόν, Όστοϊτς
Ύστερα από το ρεπό του Σαββατοκύριακου, οι παίκτες της Βέροιας επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν προετοιμασία για το ματς με τον Εργοτέλη, εφόσον δοθεί το... πράσινο φως από την Πολιτεία και το πρωτάθλημα συνεχιστεί με την 27η αγωνιστική.
Ενόψει αυτού ο Χοσέ Γκρανέρο δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο λόγω καρτών Ραούλ Μπράβο, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, αφού μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς και οι Βέρτζος, Μπατιόν, Όστοϊτς.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις δύναμης με και χωρίς μπάλα, τετράγωνα κατοχής της μπάλας και εκπαιδευτικά παιχνίδια 4 εναντίον 4 και 5 εναντίον 5. Έτσι, η προετοιμασία της «βασίλισσας του Βορρά» θα συνεχιστεί το πρωί της Τρίτης (3/3) με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, με τη σημερινή να διεξάγεται στο Ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
