Και καλά έκανε…

Και καλά έκανε…

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Και καλά έκανε…

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας σχολιάζει στο blog του το πρόστιμο-μαμούθ του Βαγγέλη Μαρινάκη και εξηγεί πως όσοι απολαμβάνουν υψηλά συμβόλαια θα πρέπει όταν χρειάζεται να πληρώνουν και το ανάλογο τίμημα!

Υπάρχουν παιχνίδια που χάνονται στις λεπτομέρειες. Κάποια άλλα, επειδή η τύχη δεν είναι με το μέρος σου. Στον Ολυμπιακό, ποτέ δεν είχαν πρόβλημα με την ήττα, αρκεί οι παίκτες που φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα να κάνουν ότι μπορούν. Να βγάζουν πάθος στο παιχνίδι, να παλεύουν, να ιδρώνουν την φανέλα και στο τέλος, αν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, κανείς δεν θα τους πει τίποτα.

Όταν όμως τα αποτελέσματα είναι στραβά και οι εμφανίσεις τραγικές, τότε αυτομάτως τα δεδομένα αλλάζουν. Ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα, δεν έχει δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Υπήρξε μια σειρά συνεχόμενων αγώνων, που στεναχώρησαν τους φίλους της ομάδας. Δε γίνεται, σε περίοδο κρίσης, ο κόσμος να γεμίζει το γήπεδο με την ΑΕΚ, να είναι σχεδόν γεμάτο το Καραϊσκάκη με την Ντιέπρ και οι παίκτες να τους ποτίζουν φαρμάκι.

Κι αν με τους Ουκρανούς – εκτός από τις αποδοκιμασίες – υπήρχε και χειροκρότημα, για την προσπάθεια των παικτών, μετά την αποβολή του Μιλιβόγεβιτς, στα άλλα ματς δεν υπήρξε πάθος, αγωνιστικός «τσαμπουκάς».
Στην Τούμπα, είδαμε ένα σβηστό 0-0, στην Ουκρανία και στη Λεωφόρο είδαμε τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν, όχι επειδή ήταν χειρότεροι, αλλά επειδή ουσιαστικά έβαζαν μόνοι τους τα γκολ. Κι το χειρότερο ήταν, ότι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μετά το 1-0, δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση…

Οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού, όπως απολαμβάνουν τα υψηλά συμβόλαια τους, έτσι θα πρέπει τώρα να πληρώσουν και το ανάλογο τίμημα. Μας βρίσκει σύμφωνους η απόφαση των διοικούντων για επιβολή υψηλού χρηματικού πρόστιμου.
Πρέπει και οι παίκτες να καταλάβουν, ότι δεν γίνεται να πικραίνουν τον κόσμο και από την άλλη να γεμίζουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Ίσως τώρα που θα πονέσουν στη τσέπη, δείξουν διαφορετικό πρόσωπο.

Υ.Γ. Όσον αφορά την αναβολή του πρωταθλήματος και την αντιμετώπιση της βίας, αυτό που έχουμε να πούμε είναι το εξής: Εάν δεν τιμωρούνται αυτοί που μπουκάρουν μέσα στα γήπεδα με ρόπαλα και σιδερολοστούς, αυτοί που πετάνε δολοφονικές φωτοβολίδες, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Για τις ομάδες, φυσικά και να υπάρχουν ποινές, οι οποίες μάλιστα να τις ακολουθούν σε βάθος πενταετίας και όχι κάθε χρόνο να ξεκινούν με καθαρό… μητρώο.

Όπως επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι όλοι αλήτες και εγκληματίες, οι φίλοι των ομάδων που είναι οργανωμένοι. Δεν γίνεται να τους τσουβαλιάζουμε όλους, επειδή αγαπούν την ομάδα τους και έχουν γραφτεί σε έναν σύνδεσμο. Ίσως το συγκεκριμένο θέμα, να το αναλύσουμε την επόμενη φορά…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…