Να μας το πείτε όταν...

Να μας το πείτε όταν...

Να μας το πείτε όταν...

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για ΕΠΟ, την ρεβάνς Κυπέλλου που ίσως αργήσει αφού ο Ολυμπιακός πλέον έχει ξεκουραστεί υπερβολικά και τους Γιόχανσον, Αραβίδη και Τζανετόπουλο!

Καλό μήνα να έχετε όλοι... Ήταν μία γεμάτη και πανέμορφη για τους ΑΕΚτσήδες Κυριακή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με τους Κιτρινόμαυρους να φτάνουν σε εύκολες νίκες και κυρίως πειστικές σχετικά με τα καλύτερα που είναι μπροστά μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Όμως με αυτά (και κυρίως με το ματς στο Ρέθυμνο) θα ασχοληθούμε λίγο αργότερα αφού προέχει το ζήτημα του επαναληπτικού αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο αφού ακόμη και μέχρι τώρα, αυτές τις ώρες (περίμενα κιόλας μήπως αλλάξει κάτι) που διανύουμε δεν γνωρίζουμε καν πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα διεξαχθεί η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Προφανώς στην ΕΠΟ είναι πολύ δύσκολο ρε παιδί μου να ανακοινώσουν την ημερομηνία... Μάλιστα στην ομοσπονδία έως και πριν τη διεξαγωγή του αγώνα του Ολυμπιακού στην Ουκρανία ήταν λαλίστατοι και επικοινωνούσαν πως δεν μπορούν να ανακοινώσουν ημερομηνία για τον επαναληπτικό Κυπέλλου διότι δεν γνώριζαν ποιες θα είναι διαθέσιμες.

Έπειτα από την ήττα των Ερυθρόλευκων από την Ντνίπρο (δεν μιλάει άνθρωπος, ενώ πριν ήταν λαλίστατοι) φάνταζε ως φαβορί η 11ή Μαρτίου, ενώ μετά την ανακοίνωση για τη διακοπή του πρωταθλήματος με αφορμή όσα έγιναν στην Λεωφόρο και στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο για τον οποίο (και με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει με τον Αστέρα) δεν ορίστηκε το ματς για τις 04/03 όπως έπρεπε και είχε προαποφασιστεί!

Ακολούθησε και ο αποκλεισμός της ομάδας του Πειραιά από την Ντνίπρο και φυσικά όλοι απλά περίμεναν την ίδια ώρα, την επόμενη μέρα, έστω μέσα στο Σαββατοκύριακο, άντε βαριά Δευτέρα έως το μεσημέρι να γίνει γνωστή η ημερομηνία της ρεβάνς μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Ειδικά οι οπαδοί – φίλαθλοι της Ένωσης από την επαρχία και το εξωτερικό που στέλνουν χιλιάδες μηνύματα σε καθημερινή βάση προς πάσα κατεύθυνση για να μάθουν πότε θα γίνει το ματς προκειμένου προφανώς να έβρισκαν και καλύτερες τιμές σε εισιτήρια (δεν εννοώ της αναμέτρησης φυσικά) και να ζητήσουν – εξασφαλίσουν άδεια από την εργασία τους.

Όμως όλοι λογαριάζουμε με τη λογική και όχι με το πώς λειτουργεί η ΕΠΟ. Μην απευθύνεται παρακαλώ σε μένα τη συγκεκριμένη ερώτηση δεν έχω ιδέα, προφανώς και για μένα ΔΕΝ λειτουργεί και απλά υπάρχει για να υπάρχει (είναι απαραίτητο γι' αυτό)...

Από εφημερίδα ερυθρόλευκης απόχρωσης ενημερωθήκαμε ότι ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο πρόγραμμα (καυτό δεκαήμερο βασικά) υπογραμμίζοντας πως μετά το ματς με αντίπαλο τον Πανθρακικό οι Ερυθρόλευκοι θα παίξουν με την ΑΕΚ και επειδή αναφέρουν προσεχές δεκαήμερο εννοούν πολύ απλά ότι το ματς θα γίνει 11 Μαρτίου!

Δεν γνωρίζω αν έχουν αποκλειστική ενημέρωση από χθες (01/03) οι συντάκτες της συγκεκριμένης εφημερίδας, όμως καλό θα ήταν αν αποφάσισαν ότι τότε μπορούν στην ομάδα του Πειραιά να αγωνιστούν με την ΑΕΚ να μας ενημερώσουν κι εμάς έτσι ώστε με τη σειρά μας να ενημερώσουμε τον κόσμο... Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται, αλλά μόνο σε τούτη τη χώρα.

Τέλος πάντων κούρασε το θέμα. Προφανώς περιμένουν να ανακοινωθεί ότι θα παίξουν μπάλα στην Σούπερ Λίγκα τούτη την εβδομάδα και μετά θα μας πουν πότε θα παίξει η ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, διότι μπορεί να χρειάζονταν ξεκούραση κατ' αρχήν, όμως πλέον και στο ενδεχόμενο να αποφασίσει (απ' όσα ακούσει από τους άρχοντες σε Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ) ο Κοντονής να ανάψει εκ νέου κόκκινο στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος (και για) το Σαββατοκύριακο που έρχεται (υπάρχει σαν ενδεχόμενο) τότε ίσως να πρέπει να οριστεί αργά η ρεβάνς του Κυπέλλου αφού δεν θα 'χουν παιχνίδια στα πόδια τους οι παίκτες του Ολυμπιακού, κοινώς θα έχουν ξεκουραστεί υπερβολικά...

Πάμε όμως στο ματς που πέρασε στο Ρέθυμνο με την Επισκοπή. Η ΑΕΚ πέρασε σβηστά, απλά και ξεκούραστα έχοντας ως κορυφαίο τον εκπληκτικό έως τώρα Γιόχανσον που μας θυμίζει (όχι ότι είναι θα φανεί του χρόνου και στα ευρωπαϊκά ματς) Σαμπανάζοβιτς με την αθόρυβη δουλειά που κάνει, τα τρεξίματά του, τις τοποθετήσεις του και το υπέροχα απλό αλλά τόσο ουσιώδες παιχνίδι του. Πραγματικά εξαιρετικός και τεράστιο παράσημο για τον Μιλοβάνοβιτς που τον έφερε!

Για τον Αραβίδη τι να πούμε; Ήταν να πάρει μπροστά στο σκοράρισμα, το έκανε και πλέον απλά πανηγυρίζει εκείνος και οι οπαδοί στην εξέδρα. Το 2015 έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά για τον πλέον on fire φορ στα ελληνικά γήπεδα... Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από κάθε άλλο που έκανε στον αγωνιστικό χώρο η προσπάθειά του να βοηθήσει και να τροφοδοτήσει τον Κρισάντους αφού προφανώς καταλαβαίνει πως χρειάζεται αυτή τη βοήθεια ο συμπαίκτης του για να προσαρμοστεί όσο πιο σύντομα γίνεται στο παιχνίδι της νέας του ομάδας. Μπράβο του γιατί πρόκειται για συναγωνισμό αλλά προφανώς για τον Αραβίδη μετράει πρώτα η ομάδα και μετά το προσωπικό όφελος...

Ο Τραϊανός Δέλλας επανέφερε στην άμυνα τον Τζανετόπουλο που μπορεί να είναι ο πιο πιτσιρικάς στην άμυνα αλλά ταυτόχρονα το παιχνίδι του είναι το πιο ώριμο από οποιονδήποτε άλλο έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτή τη θέση. Σταθερός, σίγουρος, με σούπερ τοποθετήσεις, άμεσες αντιδράσεις και είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ από τους στόπερ που υπάρχουν στο ρόστερ που μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα και να ξεκινήσει το παιχνίδι της ΑΕΚ από την άμυνα. Με Λαμπρόπουλο είναι σούπερ δίδυμο και προφανώς το ίδιο εύκολα ήταν αναμενόμενο ότι θα συνυπάρξει με τον Κολοβέτσιο δίπλα του. Μόνο τυχαία δεν ήρθε η κίνηση επιβράβευσης από τον Δέλλα που του έδωσε το περιβραχιόνιο! Δίκαιος και απόλυτα σωστός (και επειδή στο προηγούμενο blog μου είχα σημειώσει ότι ο «Τράι» είχε διαχειριστεί λάθος μία υπόθεση στα Σπάτα να ξεκαθαρίσω πως έγραψα βλακεία, αφού ρώτησα κι έμαθα και τελικά είχε ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο, καλό είναι να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας). Δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτα άλλο για το ματς αυτό, η ΑΕΚ έβγαλε μία ακόμη υποχρέωση...

Υγ: Τέλεια στο μπάσκετ. Μου έλειψε που δεν επισκέφτηκα το κλειστό του ΟΑΚΑ να δω καλό θέαμα και μία μεγάλη νίκη με 100+ πόντους για την ΑΕΚ. Ωραίος ο Ίνγκλις όντως, όμως τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αγνοούνταν και αυτό είναι ένα θέμα...

Υγ2: Τεράστια υπόκλιση στους οπαδούς της Ένωσης στο Ρέθυμνο που γέμισαν το γήπεδο και ειδικά σ' αυτούς (περισσότερους από 300 ΑΕΚτσήδες) που δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν την κερκίδα (ήταν από νωρίς φουλ) και όμως έμειναν κρεμασμένοι στα κάγκελα και παρακολουθούσαν υπό βροχή το ματς και την αγαπημένη τους ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...