Περιμένει τις γραπτές προτάσεις ο Κοντονής!

Gazzetta team
Περιμένει τις γραπτές προτάσεις ο Κοντονής!

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού περιμένει γραπτές προτάσεις των όσων συζητήθηκαν στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ, για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ οι πρόεδροι των ομάδων αποφάσισαν ομόφωνα να ληφθούν αυστηρά μέτρα για την καταπολέμηση της βίας και περιμένουν το... πράσινο φως από την Πολιτεία για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ενημερώνεται συνεχώς για τα όσα συζητήθηκαν στη Λίγκα, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή, περιμένει μέχρι το μεσημέρι (15:00) της Τετάρτης τις γραπτές προτάσεις από τη Σούπερ Λιγκ, προκειμένου να αποφασίσει αν όντως τα όσα αποφάσισαν οι ΠΑΕ είναι στη σωστή κατεύθυνση και να πράξει ανάλογα για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα