Απόλλων Σμύρνης - Ηρακλής Ψαχνών 2-1

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης - Ηρακλής Ψαχνών 2-1

bet365

Ο Απόλλωνας Σμύρνης βρίσκεται πλέον αγκαλιά με την είσοδο στα πλέι οφ, μετά και τη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών με 2-1.

Ακόμα μια νίκη που τον φέρνει πιο κοντά στην είσοδό του στα πλέι οφ της Football League πανηγύρισε ο Απόλλωνας Σμύρνης. Η ομάδα της Ριζούπολης επικράτησε 2-1 του Ηρακλή Ψαχνών σχετικά άνετα.

Τον έλεγχο της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών είχε ο Απόλλωνας, ο οποίος είχε και κάποιες ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να υπάρχει η μεγάλη στιγμή στο ματς.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έψαξαν περισσότερο το γκολ και τα κατάφεραν στο 64', όταν ο Μπαμ Μπαμ που ντεμπούταρε κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, εκτέλεσε το κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Βάντερσον, αυτός σέντραρε στον Λαγό ο οποίος βρήκε τον Τζιώρα και αυτός έκανε το 1-0. Έντεκα λεπτά αργότερα έγινε και το 2-0 και ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε... Στο 75' λοιπόν, ο Ανγκούλο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Πατσατζόγλου, πήρε την μπάλα και με σουτ πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του...

Το μόνο που κατάφερε ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν να μειώσει στο 97' με τον Γουόρντεν.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Λίτσης, Κύργιας (48' Τζιώρας), Κοτσώνης, Ηρακλής, Πινέιρο, Λαγός (88' Χατζής), Άρσιτς (70' Μπαμ Μπαμ), Βάντερσον, Ανγκούλο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Ηλίας Φυντάνης): Μανιάτης (74' Μελίσσας), Παληγεώργος, Ραπτάκης (74' Ενρίκο), Τσούπρος, Μπακομήτρος, Βασίλης Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Σικαλιάς (74' Μπαλαράμπε), Ράντι, Νικολίτσης, Γουόρντεν.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα