Ελπίδες για ΟΦΗ

Ελπίδες για ΟΦΗ

Ελπίδες για ΟΦΗ

bet365

Το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας υπέγραψε το χαρτί που χρειαζόταν και ο ΟΦΗ θα διεκδικήσει στο Εφετείο την επιστροφή των 4 βαθμών, αλλά και την διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ένα από τα θέματα που συζήτησαν στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας ήταν και αυτό του αιτήματος του ΟΦΗ να του επιστραφούν οι 4 βαθμοί, αλλά και να γίνει η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Για την ακρίβεια οι Κρητικοί είχαν κάνει έφεση, ωστόσο το Εφετείο για να δεχθεί να την συζητήσει έπρεπε να είχε στα χέρια του την υπογραφή του Διοικητικού Συμβουλίου της Λίγκας, καθώς είχε μόνο του προέδρου Γιώργου Μποροβήλου.

Στην σημερινή συνεδρίαση ωστόσο οι Ηρακλειώτες πήραν στα χέρια τους και την υπογραφή του Δ.Σ και πλέον θα πάνε στο Εφετείο να διεκδικήσουν τόσο την επιστροφή των βαθμών, όσο και την διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο, κάτι που αν γίνει αναπτερώνει τις όποιες ελπίδες έχουν για σωτηρία.

Ο εκπρόσωπος του ΟΦΗ στο Δ.Σ της Λίγκας Νίκος Μαχλάς, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως τελικά η ομάδα του θα δικαιωθεί και βγαίνοντας από τα γραφεία αρκέστηκε στο να δηλώσει: «Πλέον έχουμε την υπογραφή του Δ.Σ και θα πάμε να δικαστούμε δίκαια». Στους Κρητικούς όπως αναφέραμε υπάρχει αισιοδοξία γιατί θεωρούν πως οι βαθμοί τους αφαιρέθηκαν άδικα, μιας και είχαν πληρώσει τα χρωστούμενα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα