Σε ρυθμούς Κυπέλλου η Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Σε ρυθμούς Κυπέλλου η Ξάνθη

bet365

Σε ρυθμούς Κυπέλλου μπήκε από σήμερα η Ξάνθη, καθώς την Πέμπτη (5/3) είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Μπορεί στη Σούπερ Λίγκα τα πάντα να είναι στον... αέρα, ενώ αναβλήθηκε ήδη μια αγωνιστική μετά το επεισοδιακό Διοικητικό Συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας, όμως αυτή που διανύουμε υπάρχει αγωνιστική δράση για κάποιες ομάδες.

Ο λόγος για τις έξι από τις οχτώ που συμμετέχουν στα προημιτελικά του Κυπέλλου (δεν έχει οριστεί ακόμη το ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός), μία εκ των οποίων είναι και η Ξάνθη. Η Σκόντα, ύστερα από το 1-1 του Ηρακλείου, άφησε... ανοιχτούς λογαριασμούς με τον ΟΦΗ και θέλει να πανηγυρίσει τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Έτσι, οι ακρίτες ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει άπαντες στη διάθεσή του, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις προθέρμανσης και τακτικής. Τέλος, η προετοιμασία του συλλόγου της Θράκης θα συνεχιστεί την Τρίτη (3/3) και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (4/3), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα