Λάρισα - Αιγινιακός 2-0

Gazzetta team
Λάρισα - Αιγινιακός 2-0

bet365

Η Λάρισα επικράτησε 2-0 του Αιγινιακού και έδειξε πως είναι έτοιμη για την τελική της αντεπίθεση με στόχο την είσοδό της στα πλέι οφ.

Το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης ήταν η Λάρισα στη νίκη της με 1-0 επί του Αιγινιακού, η οποία ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό.

Συγκεκριμένα ο Γιάντσης έκανε την σέντρα και ο Μπόγιοβιτς με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η Λάρισα θα μπορούσε να είχε φτάσει και σε δεύτερο τέρμα, αν ο έμπειρος επιθετικός της ήταν πιο προσεκτικός στην τελική του προσπάθεια.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έκαναν περισσότερο συντήρηση, παρά έψαξαν κάποιο δεύτερο τέρμα. Ο Αγινιακός από το 70' και μετά ανέβηκε και πρόσπαθησε να απειλήσει και να φτάσει στην ισοφάριση. Όμως, αυτή που κατάφερε να σκοράρει ήταν η Λάρισα που παρά την άσχημη εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, στο 84' ο Καρανίκας βρήκε τον Ν' Γκεσάν και αυτός με πλασέ νίκησε τον Τόλιο και ουσιαστικά τελείωσε το ματς κάνοντας το 2-0.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Κοντοδήμος, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Φλεριβάλ, Μπανούσης, Σερτζίνιο (55' Ν' Γκεσάν), Γιάντσης (46' Ρίστοβιτς), Ελιομάρ, Μπόγιοβιτς (64' Ζαχαράκης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιατζιτζόγλου (64' Πόποβιτς), Λιόλιος, Μπερτέν, Φαμπίνιο (78' Αχαλινόπουλος), Ντίντακ, Πολύζος, Κυνηγόπουλος, Γουέλκαμ, Μπονίγια.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα