Τέλος από Πανθρακικό ο Αράμπα

Τέλος από Πανθρακικό ο Αράμπα

bet365

Την λύση της συνεργασίας του με τον Αράμπα ανακοίνωσε ο Πανθρακικός.

Παρελθόν από την ομάδα του Πανθρακικού αποτελεί και επίσημα ο Χακέμ Αράμπα, την την διοίκηση των «πρασίνων» να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στο... σύντομο πέρασμά του, ο Άγγλος επιθετικός μέτρησε στο πρωτάθλημα 7 συμμετοχές, μία εκ των οποίων ως βασικός με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», ενώ έπαιξε και σε 4 ματς Κυπέλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο παίκτης έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού ήρθε σε συμφωνία με την Σουηδική Φάλκενμπεργκ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή HAKEEM ARABA, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αράμπα ήρθε στον Πανθρακικό το περασμένο καλοκαίρι και συμμετείχε σε 11 συνολικά αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας 1 τέρμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα