Μιλοβάνοβιτς: «Του χρόνου για πρωτάθλημα»

Μιλοβάνοβιτς: «Του χρόνου για πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Μιλοβάνοβιτς: «Του χρόνου για πρωτάθλημα»

bet365

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τόνισε ότι στόχος της ΑΕΚ την επόμενη χρονιά είναι να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

«Από τον Σεπτέμβριο προετοιμαστήκαμε για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και κάνουμε το ίδιο τώρα ενόψει καλοκαιριού. Έχω ταξιδέψει σε Βραζιλία, Πορτογαλία, Δανία και στις χώρες των Βαλκανίων. Ψάχνουμε παίκτες για όλες τις θέσεις, αν βρούμε κάτι καλό. Στην Τουρκία που έμεινα για τρεις ημέρες είδα 15 ματς, αλλά και παίκτες που μας ενδιαφέρουν. Είτε πρόκειται για παίκτες από τη Σερβία, είτε από την υπόλοιπη Ευρώπη. Τους επόμενους μήνες θα κάνω κι άλλα ταξίδια για να καταλήξουμε στις τελικές μας επιλογές», ανέφερε αρχικά στη «Novosti» για τα μεταγραφικά ταξίδια ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.

Για τη δουλειά που γίνεται στην ΑΕΚ, δήλωσε: «Στην ομάδα βρίσκεται ο κ.Μελισσανίδης που είναι ο διοικητικός ηγέτης, αλλά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε θέση εκτελεστικού διευθυντή. Εχουμε έναν εξαιρετικό νέο προπονητή και βρισκόμαστε στη διαδικασία να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που ανήκει, να αναγεννηθεί. Θέλουμε την επόμενη χρονιά να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Αναφορικά με τον κόσμο της ομάδας: «Αυτή τη στιγμή παίζουμε στο Ολυμπιακό Στάδιο κι έχουμε μέσο όρο θεατών κοντά στις 25.000. Ο κόσμος μας είναι φανταστικός και περιμένει και πάλι τα μεγάλα ντέρμπι με την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία».

Τέλος, για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι. Αλλά στο δεύτερο περιμένει καυτή ατμόσφαιρα τον Ολυμπιακό, μια και στο γήπεδο θα είναι 60.000 κόσμος. Αν καταφέρουμε και τον αποκλείσουμε, τότε θα βρεθούμε κοντά στην κατάκτηση του Κυπέλλου και στην έξοδο στην Ευρώπη. Μέχρι τώρα δεν έχουμε χάσει ούτε ένα επίσημο μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα