Επιχείρηση ψυχολογία στον Παναθηναϊκό

Επιχείρηση ψυχολογία στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Επιχείρηση ψυχολογία στον Παναθηναϊκό

bet365

Την επιχείρηση ανύψωσης του ηθικού των παικτών του έχει αναλάβει ο Γιάννης Αναστασίου και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού ενόψει της συνέχειας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι», μετά την απόφαση αφαίρεσης βαθμών, δεν είναι άλλο από την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών τους, που όπως είναι φυσιολογικό απογοητεύτηκαν, αφού ουσιαστικά «ακυρώθηκε» η νίκη τους και η μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του έχουν ρίξει το βάρος στην ανύψωση του ηθικού των παικτών και ειδικότερα των ξένων, που δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν πως δια της νομικής οδού, χάθηκαν όλα όσα κέρδισαν μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» είχε φέρει στο Κορωπί το περυσινό παράδειγμα με την αγωνιστική κατάρρευση του ΠΑΟΚ μετά την τιμωρία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα