Μονακό - Παρί Σεν Ζερμέν 0-0

Μονακό - Παρί Σεν Ζερμέν 0-0

bet365

Η Μονακό κράτησε την Παρί στο 0-0 στο Μόντε Κάρλο και οι Παριζιάνοι έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή.

Η ήττα της Λιόν από την Λιλ έδινε την ευκαιρία στην Παρί με νίκη στο Μόντε Κάρλο να περάσει μόνη στην κορυφή της Ligue 1. Οι Παριζιάνοι ήταν καλύτεροι, όμως χωρίς τον τιμωρημένο Ιμπραΐμοβιτς δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες.

Οι παίκτες του Μπλαν μπήκαν από το ξεκίνημα με διάθεση να επιτεθούν και στο τέλος πλήρωσαν τις κακές τους επιλογές στην τελική προσπάθεια. Ο Καβάνι έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία στο 16’, με τον Σούμπασιτς να βγάζει το δυνατό του σουτ και τον Λαβέτσι να απειλεί στη συνέχεια στο 25’ και στο 29’. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις έστειλε την μπάλα άουτ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλή κυκλοφορία, κατοχή, υπομονή, όμως να μην μπορούν να φτάσουν στο γκολ. Η μοναδική καλή στιγμή για την Μονακό, που έπαιξε το γνωστό της παιχνίδι, ήρθε στο 35’ με το πλασέ του Μουτίνιο, που πήγε πάνω στον Σιρίγκου, ενώ στο 45’ ο Καβάνι από πολύ καλή θέση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, για να μείνει το 0-0 μέχρι το ημίχρονο.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους πρωτευουσιάνους να πλησιάζουν ξανά στο γκολ στο 53’, όταν Παστόρε και Λαβέτσι έπαιξαν ωραία το 1-2, για να πλασάρει ο πρώτος πάνω στον κορυφαίο της αναμέτρησης Σούμπασιτς. Στο 55’ το σουτ του Ματουιντί πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 62’ οι Παριζιάνοι έχασαν νέα τεράστια ευκαιρία, όταν ο Παστόρε πρόλαβε να πλασάρει τον Κροάτη γκολκίπερ, όμως η μπάλα πέρασε ξανά άουτ! Κάπου εκεί τελείωσαν και οι ευκαιρίες, καθώς οι παίκτες του Ζαρντίμ έπαιξαν ακόμη πιο σκληρή και πιεστική άμυνα, δεν ρίσκαραν ούτε ένα λεπτό και οι φιλοξενούμενοι κάποια στιγμή ξέμειναν από ιδέες, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος και η Παρί στο -1 από την Λιόν.

Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Κουρζάβα, Τουλαλάν, Γουάλας, Φαμπίνιο, Τουρέ (60' Ντιράρ), Κοντογκμπιά, Μουτίνιο, Μπερνάρντο Σίλβα, Καράσκο (85' Ματέους), Μαρσιάλ (66' Μπερμπάτοφ)

Παρί (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Φαν Ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Μάξγουελ, Νταβίντ Λουίζ, Βεράτι, Ματουιντί (75' Ραμπιό), Παστόρε, Λαβέτσι (76' Μπαεμπέκ), Καβάνι

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα