Εϊμπάρ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1

Εϊμπάρ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1

bet365

Επειτα από πολλά μαζεμένα άσχημα αποτελέσματα και ένανα αποκλεισμό, η Μπιλμπάο πέρασε με 1-0 από τη Εϊμπάρ και απομακρύνθηκε από τους μπελάδες του υποβιβασμού.

Με εξαίρεση τη νίκη επί της Βαγιεκάνο, η Μπιλμπάο δεν είχε άλλη στα έξι τελευταία ματς της σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτές προσθέστε και την εντός ήττα από την Τορίνο την προηγούμενη Πέμπτη και κατ' επέκταση τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Τα πράγματα λοιπόν δεν πήγαιναν καθόλου καλά για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς μύριζαν και μπελάδες παραμονής.

Ωστόσο, η κεφαλιά του Γκουρπέγι (36') οδήγησε την Αθλέτικ στο επιτυχημένο πέρασμα με 1-0 από την έδρα της Εϊμπάρ. Σε αυτό το μικρό βασκικό ντέρμπι, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, κάτι σπάνιο για την όχι και τόσο καλή τους άμυνα, για να βρεθούν τελικά στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα