Οι επιθετικές επιδόσεις των εξτρέμ (vids)

Οι επιθετικές επιδόσεις των εξτρέμ (vids)

Οι επιθετικές επιδόσεις των εξτρέμ (vids)

bet365

Οι Ματιέ Ντοσεβί και Τζίμι Ντουρμάζ είναι οι εξτρέμ που έχουν δώσει τα πιο πολλά γκολ στον Ολυμπιακό από την στιγμή που ανέλαβε ο Βίτορ Περέιρα.

Εννέα στο σύνολο είναι τα τέρματα που έχει πάρει ο Ολυμπιακός από τους ακραίους του. Οι εξτρέμ των Πειραιωτών δεν έχουν βρει δίχτυα σε σημαντικά ματς όπως με Παναθηναϊκό και Ντνίπρο, όμως έχουν σκοράρει σε αρκετές περιπτώσεις. Την πρωτιά στην σχετική λίστα έχουν ο Τζίμι Ντουρμάζ με τέσσερα γκολ και ο Ματιέ Ντοσεβί με τρία. Ο Σουηδός διεθνής έκανε χατ τρικ στο ματς με τον Τύρναβο για το Κύπελλο, όμως ο Ντοσεβί είναι ο μόνος ακραίος που έχει σημειώσει γκολ σε αρκετά δύσκολα και σημαντικά ματς (με Ξάνθη εκτός, με Παναιτωλικό εντός και με Βέροια εκτός). Τις πιο χαμηλές... πτήσεις τις έχει κάνει ο Ιμπραϊμ Αφελάι. Από ένα γκολ έχουν οι Αφελάι και Φουστέρ ενώ σε αυτήν την κατηγορία δεν μπορεί να μπει ο Φορτούνης καθώς είναι ένας παίκτης που δεν παίζει διαρκώς ακραίος αλλά χρησιμοποιείται και στον άξονα και ως δεκάρι.

Αναλυτικά τα ματς επί Περέιρα που ο Ολυμπιακός πήρε γκολ από τα εξτρέμ του:

ΜΕ ΞΑΝΘΗ: Ντοσεβί (1 γκολ)

ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ: Ντοσεβί (1 τέρμα)

ΜΕ ΤΥΡΝΑΒΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΤΟΣ: Ντουρμάζ (3 γκολ) και Φουστέρ (1 τέρμα)

ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ: Ντοσεβί (1 τέρμα)

ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ: Αφελάι (1 γκολ)

ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Ντουρμάζ (1 τέρμα)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα