Τορίνο - Νάπολι 1-0 (vid)

Τορίνο - Νάπολι 1-0 (vid)

bet365

Με φόρα από την τρομερή πρόκριση στο Μπιλμπάο, η Τορίνο νίκησε και την Νάπολι στο «Ολίμπικο» και επέστρεψε στο -6 από την Ευρώπη.

Πραγματικά ασταμάτητη η ομάδα του Τζανπιέρο Βεντούρα, νίκησε και την Νάπολι με γκολ του αμυντικού-επιθετικού Γκλικ και συνεχίζει να βρίσκεται στο κόλπο για τις εκτός συνόρων διοργανώσεις. Η Γκρανάτα μετά την πρόκριση στους «16» του Europa League έκανε μεγάλη νίκη και στην Serie A και παραμένει αήττητη από τον Νοέμβριο. Η Νάπολι από την άλλη, παρότι είχε την πολυτέλεια να πάρει ανάσες και να μαζέψει δυνάμεις μεσοβδόμαδα, έχασε την ευκαιρία να πιάσει την Ρόμα (παίζει ντέρμπι με την Γιουβέντους την Δευτέρα) και η διαφορά από την 4η, Φιορεντίνα, μειώθηκε.

Στα πρώτα 74 δευτερόλεπτα και οι δύο ομάδες είχαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Παντέλι σταμάτησε τον Ντε Γκουζμάν και μετά το γύρισμα του Πέρες ο Μαρτίνες σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Ο Χάμσικ λίγο έλειψε να βάλει το γκολ της σεζόν με βολέ από τα 30 μέτρα, όμως η μπάλα έξυσε το δοκάρι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ιγουαΐν τέσταρε τον Παντέλι για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι με φάσεις με τους Κουαλιαρέλα και Καγιεχόν. Στο σημείο που έδειχνε ότι αρχίζει να δυσκολεύεται στον αγώνα, η Τορίνο άνοιξε το σκορ. Ο Κουλιμπαλί χάρισε κόρνερ, ο Φάρνερουντ το εκτέλεσε, ο Κουλιμπαλί ολοκλήρωσε τη γκάφα χάνοντας τον Καμίλ Γκλικ και ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός με ακόμα σκόραρε ακόμα μία κεφαλιά φέτος και έφτασε τα 6 γκολ στην Serie A (1-0) Η Νάπολι πίεσε στα τελευταία λεπτά όμως η Γκρανάτα αμύνθηκε σεμιναριακά. Αλμπιόλ, Ιγουαΐν απείλησαν και στο 79’ το φάουλ του Γκαμπιαντίνι πήγε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού του Παντέλι.

Τορίνο (Τζανπιέρο Βεντούρα): Παντέλι, Μπόβο, Γκλικ, Μορέτι, Πέρες, Φάρνερουντ, Γκάτσι, Ελ Καντουρί (93’ Μπάσα), Νταρμιάν, Κουαλιαρέλα (93’ Αμάουρι), Μαρτίνες (59’ Μάξι Λόπες).

Νάπολι (Ράφα Μπενίτεθ): Αντούχαρ, Μάτζιο (83’ Ντούβαν Ζαπάτα), Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Στρίνιτς, Γκαργκάνο (72’ Ινλέρ), Νταβίδ Λόπεθ, Καγιεχόν, Χάμσικ (61’ Γκαμπιαντίνι), Ντε Γκουζμάν, Ιγουαΐν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα