Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

Gazzetta team
Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

bet365

Σημαντικό έδαφος στον δρόμο για την κορυφή έχασε η Ατλέτικο, η οποία τα βρήκε σκούρα στο «Σάντσες Πιθχουάν» κόντρα στη Σεβίλλη (0-0). Δοκάρι οι γηπεδούχοι.

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στην Ατλέτικο η λευκή ισοπαλία στο «Σάντσες Πιχθουάν» με τη Σεβίλλη. Μπορεί η απώλεια της νίκης να την κράτησε μακριά από την κορυφή, ωστόσο έμεινε στο +8 από τους Σεβιγιάνους και την 5η θέση! Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, είχαν δοκάρι, ενώ πίεσαν στο τέλος χωρίς όμως αποτέλεσμα για ένα τέρμα. Μάχη... τριάδας την επόμενη αγωνιστική στη Μαδρίτη, όπου η Ατλέτικο φιλοξενεί τη Βαλένθια.

Πολύ σφιχτό ματς με λίγες ευκαιρίες. Η Σεβίλλη μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και προσπάθησε να απειλήσει. Μάλιστα, στο 27' έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, ωστόσο το δοκάρι στέρησε την ευκαιρία από τον Ιμπόρα να πανηγυρίσει ένα τέρμα. Η Ατλέτικο δεν μπορούσε να δημιουργηθεί σωστά, ενώ ο Γκριεζμάν έμοιαζε απομονωμένος. Η είσοδος των Τόρες, Κόκε στην επανάληψη έδωσε πνοή στους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, ο Ισπανός φορ είχε δυο καλές φάσεις, στο 61' έσπασε ωραία στον Γκριεζμάν, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 69' έκλεψε τη μπάλα, έκανε την κούρσα, αλλά το τελείωμα ήταν άσχημο. Οι δυο ομάδες δεν ρίσκαραν μέχρι τέλους και δεν άλλαξε κάτι...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα