Σκέψεις για Βούκιτς στον ΠΑΟΚ

Σκέψεις για Βούκιτς στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Σκέψεις για Βούκιτς στον ΠΑΟΚ

bet365

Τον επόμενο τεχνικό διευθυντή αναζητούν στον ΠΑΟΚ με τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς να συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει ο Ιβάν Σαββίδης για την συγκεκριμένη θέση.

Μετά την παραίτηση του Ζήση Βρύζα και από την που δεν δείχνει διάθεση να επιστρέψει και πάλι στο συγκεκριμένο πόστο άρχισε η ονοματολογία για τον πιθανό αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Arena», στο μυαλό του Ιβάν Σαββίδη υπάρχει έντονα ένα όνομα που είναι κάτι παραπάνω από γνωστό στον ίδιο και στους φίλους του ΠΑΟΚ, αυτό του Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος επιθετικός είναι άμεσα διαθέσιμος μετά και την αποχώρησή του από τη Βέροια, ενώ είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά από μία λαμπρή καριέρα σε Παρτιζάν, Σαχτάρ, Πόρτσμουθ, ΦΚ Μόσχας και ΠΑΟΚ. Οι δύο άντρες άλλωστε είχαν αλλά και διατηρούν άριστες σχέσεις παρά την αποχώρηση του Βούκιτς από τον «δικέφαλο», με τον Σέρβο να συνεχίζει όμως να έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίο μάλιστα έχουν ιδιαίτερα συχνή επικοινωνία. Από την πλευρά του, ουδέποτε ο Σαββίδης έχει κρύψει την αδυναμία του για τον Σέρβο φορ, με τον οποίο μεταξύ των άλλων παρακολούθησαν από τη σουίτα του την αναμέτρηση με την Γκινγκάμπ στις 11 Δεκεμβρίου, παρά το ότι εκείνο το διάστημα ο Βούκιτς ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής της Βέροιας! Συν τοις άλλοις, ο Βούκιτς μιλάει πολύ καλά τα ρώσικα λόγω της θητείας του στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, απολαμβάνει της αναγνώρισης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης και δέθηκε σε μεγάλο βαθμό με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, όντας άλλωστε ένθερμος φίλος της Παρτιζάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα