Σκέψεις για επιστροφή Κομνηνού

Gazzetta team
Σκέψεις για επιστροφή Κομνηνού

bet365

Αρκετά μέλη της Superleague φέρονται να τάσσονται υπέρ της επιστροφής του Πατρίκ Κομνηνού στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Superleague, προκειμένου να βελτιωθούν τα λειτουργικά ζητήματα.

Τα προβλήματα που έχει παρουσιάσει η Λίγκα στην λειτουργία της, φέρουν στο προσκήνιο την πιθανότητα επιστροφής του Πατρίκ Κομνηνού στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή, από αρκετά μέλη του συνεταιρισμού, όπως αναφέρει η Live Sport.

Υποστηρίζουν ότι η παρουσία του τα προηγούμενα χρόνια διασφάλιζε να μην υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση μεταξύ ομάδων για το ίδιο θέμα, ενώ οι παρατηρητές των αγώνων δεν λειτουργούσαν κατά το... δοκούν και έγραφαν ό,τι έβλεπαν στους αγώνες επί θητείας Κομνηνού.

Το βασικό θέμα με την επιστροφή Κομνηνού είναι το να επιθυμεί ο ίδιος, ο οποίος είχε ενημερώσει από τις 16/9/2011 ότι στο τέλος του Δεκεμβρίου του ίδιου έτους θα αποχωρούσε για να αναλάβει υπεύθυνος διοργάνωσης των διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα