«Ερυθρόλευκο» τσεκάρισμα σε Βάις

«Ερυθρόλευκο» τσεκάρισμα σε Βάις

«Ερυθρόλευκο» τσεκάρισμα σε Βάις

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με την περίπτωση του Βλάντιμιρ Βάις, τον οποίο ο Ερίκ Αμπιντάλ είδε σε παιχνίδι της Λεβκίγια το Σάββατο.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ βρέθηκε στη Ντόχα του Κατάρ και είδε το ματς της Αλ Σαντ με την Λεκβίγια, όπου έπαιξε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Βλάντιμιρ Βάις. Ο Σλοβάκος που παραμένει στο... μικροσκόπιο των Πειραιωτών για το καλοκαίρι έπαιξε ως αλλαγή και στο 90' κέρδισε πέναλτι για να ευστοχήσει ένα λεπτό μετά. Έτσι έδωσε εκτός έδρας νίκη στην ομάδα του με 1-0. Τον αγώνα είδε και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής του Κατάρ. Ως γνωστόν ο Αμπιντάλ έχει αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και ενώ οι πρωταθλητές είχαν αρχίσει να τσεκάρουν ξανά από τον Γενάρη τον Βάις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα