Σκέψεις για δίδυμο Μποτία - Αυλωνίτη

Σκέψεις για δίδυμο Μποτία - Αυλωνίτη

Δημήτρης Τομαράς
Σκέψεις για δίδυμο Μποτία - Αυλωνίτη

bet365

Η κατάσταση των Δημήτρη Σιόβα και Φελίπε Σαντάνα βάζει σε δεύτερες σκέψεις για την συνέχεια τον Βίτορ Περέιρα που έχει στα υπ' όψιν το δίδυμο Αλμπέρτο Μποτία - Τάσου Αυλωνίτη.

O Πορτογάλος προπονητής έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του προκειμένου να αποφορτιστούν και να ηρεμήσουν. Κατά τα άλλα όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν συνεχίζει να ασχολείται με τα της ομάδας. Πρώτο μέλημά του είναι να... συμμαζέψει την άμυνά του. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα αξιολογήσει όλα τα δεδομένα και τις υπάρχουσες λύσεις για το κέντρο της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού. Από την στιγμή που οι Δημήτρης Σιόβας και Φελίπε Σαντάνα δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, υπάρχουν οι λύσεις των Αλμπέρτο Μποτία και Τάσου Αυλωνίτη. Ο Ισπανός σέντερ μπακ είναι στο 100% και ενώ ο Έλληνας στόπερ έχει κάνει καλά ματς και στην περίοδο του Βίτορ Περέιρα στην ομάδα. Οπότε λογικό είναι από μεριάς του τεχνικού επιτελείου να υπάρχουν σκέψεις για τις δύο αυτές επιλογές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα