Μπήκε ο Λεονάρντο στον Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Μπήκε ο Λεονάρντο στον Εργοτέλη

bet365

Ο Λεονάρντο συμμετείχε σε μέρος της σημερινής προπόνησης του Εργοτέλη, με τον Γιοβάνοβιτς να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Από Δευτέρα πιάνει δουλειά ο Ταουσιάνης.

Την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας πραγματοποίησαν στο Παγκρήτιο σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη. Αυτή έγινε υπό τις οδηγίες των Σταύρου Λαμπράκη και Βασίλη Πλεσίτη, καθώς ο Γιάννης Ταουσιάνης θα πιάσει εκ νέου δουλειά από τη Δευτέρα (2/3), όπως γράψαμε και πιο πριν.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (3-3) και αερόβιες ασκήσεις ειδικής αντοχής για τους υπόλοιπους.

Έτσι, άπαντες στον σύλλογο του Ηρακλείου έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Κυριακή (1/3), καθώς δόθηκε ρεπό από την τεχνική ηγεσία, με την επόμενη προπόνηση να προγραμματίζεται για το μεσημέρι της Δευτέρας (2/3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα