Μέσα και ο Βαλιός για Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Μέσα και ο Βαλιός για Καλλονή

bet365

Με τον Βαλιό να έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλλονής. Διήμερο ρεπό από τον Βαγγέλη Βλάχο.

Μία προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Γ. Σκούφος» περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Καλλονής. Αυτή ήταν και η τελευταία της εβδομάδας για τον σύλλογο της Λέσβου, καθώς ο Βαγγέλης Βλάχος έδωσε διήμερο ρεπό, με την επιστροφή να είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (3/3).

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ δούλεψαν σε ασκήσεις με μπάλα πέντε εναντίον ενός και ασκήσεις για τη βελτίωση αερόβιας κατάστασης, καθώς και ραχιαίους και κοιλιακούς. Αυτό έγινε με τον Βαλιό να έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς για να τεθεί και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, που μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες ενόψει της συνέχειας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα