Ξανά με Ταουσιάνη ο Εργοτέλης

Νίκος Τσιώκος
Ξανά με Ταουσιάνη ο Εργοτέλης

bet365

Την επιστροφή του Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο ανακοίνωσε το Σάββατο (28/2) ο Εργοτέλης, με τους Σταύρο Λαμπράκη και Βασίλη Πλεσίτη να είναι οι άμεσοι συνεργάτες του.

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Ματζουράκη, συγκέντρωνε μεγάλες πιθανότητες το ενδεχόμενο ο Εργοτέλης να συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν με τους Σταύρο Λαμπράκη και Βασίλη Πλεσίτη στον πάγκο.

Ωστόσο, οι Κρητικοί αποφάσισαν να επαναφέρουν στην τεχνική ηγεσία τον Γιάννη Ταουσιάνη, άμεσοι συνεργάτες του οποίου θα είναι οι δύο προαναφερθέντες.

Άλλωστε, υπό τις οδηγίες τους διεξήχθη και η σημερινή προπόνηση, με τον Ταουσιάνη να πιάνει εκ νέου δουλειά από τη Δευτέρα (2/3) για να αναλάβει και πάλι το δύσκολο έργο να σώσει τους «κιτρινόμαυρους» του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την επιστροφή του Γιάννη Ταουσιάνη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, σε συνεργασία με τους Σταύρο Λαμπράκη και Βασίλη Πλεσίτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα