Φιλικό: Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1-1

Νίκος Μαρούδας
Φιλικό: Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1-1

bet365

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) κόντρα στον Πανιώνιο στο Κορωπί, με τον Χάρη Μαυρία να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μπακασέτας με πέναλτι το τέρμα του Πανιωνίου.

Χωρίς νικητή τελείωσε το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, που έγινε στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» στο Κορωπί. Το ματς ήρθε ισόπαλο 1-1, με τους δύο προπονητές να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Τα δύο τέρματα μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τον Πανιώνιο να ανοίγει το σκορ όταν ο Μπακασέτας κέρδισε πέναλτι από τον Κοτσόλη, το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-0. Η απάντηση από το «τριφύλλι» ήταν άμεση και πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μαυρίας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Αξίζει να σημειωθεί, πως και στα 90 λεπτά αγωνίστηκε ο Νίκος Μαρινάκης με το «τριφύλλι», κάτι που έγινε για πρώτη φορά από την μέρα που επέστρεψε ο νεαρός μπακ από τον δανεισμό του στη Νίκη Βόλου.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (Αναγνωστόπουλος), Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος (46’ Στάικος), Νάνο (46’ Σπυρόπουλος), Μπούι (Σταματάκης), Μέντες, Δώνης, Ντίνας, Νίνης (Μπερίσα), Μαυρίας.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Χατζηισαϊας, Παντίδος, Οικονομόπουλος, Ποζατζίδης, Μ. Γκέζος, Μπούζας, Μουζακίτης, Καθάριος, Μασούρας, Μπακασέτας.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Καλογεράκης, Ιμπαγάσα, Π. Γκέζος, Χολέβας, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης και Γκίνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα