Αμετακίνητος ο Βρύζας

Αμετακίνητος ο Βρύζας

Gazzetta team
Αμετακίνητος ο Βρύζας

bet365

Ο Ζήσης Βρύζας εμμένει στη θέση του για παραίτηση, παρά την επικοινωνία που είχε και με τον Ιβάν Σαββίδη, για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Βρύζας και Σαββίδης διατηρούν άριστες σχέσεις και ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» ήθελε να ξεκαθαρίσει μιλώντας μαζί του, αν εμμένει στην απόφασή του να εγκαταλείψει το πόστο του και αν είναι πρόθυμος να προσφέρει από άλλο πόστο στην ομάδα.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο τεχνικός διευθυντής των Θεσσαλονικέων, επανέλαβε ουσιαστικά τη θέση που έχει εκφράσει εξαρχής, δηλαδή την πρόθεσή του να αποχωρήσει, αφού θεωρεί πως με τον τρόπο που λειτουργεί η ΠΑΕ, δεν υπάρχει περιθώριο να στηθεί κάτι σοβαρό και ξεκάθαρο, ζητώντας από τον Σαββίδη να οργανωθεί η ΠΑΕ με ξεκάθαρους ρόλους και να κριθούν όλοι στο τέλος από τον ίδιο.

Την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε ότι δεν είναι αρνητικός να βοηθήσει από άλλο πόστο, αρκεί να είναι κατάλληλος για τη θέση και να μπορεί να προσφέρει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα