Παπαδόπουλος: «Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει»

bet365

Ανακοίνωση μέσω της οποίας απαντά στα λεγόμενα των οργανωμένων εξέδωσε ο γραμματέας του Ερασιτέχνη Πανηλειακού Φάνης Παπαδόπουλος. Στις 11 Μαρτίου η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης.

Στην έκδοση νέας ανακοίνωσης με την οποία θέλησε να απαντήσει στα όσα του καταλογίζουν οι οργανωμένοι του Πανηλειακού προχώρησε ο γραμματέας του Ερασιτέχνη Φάνης Παπαδόπουλος. Ο τελευταίος μέσω αυτής θέλησε να κάνει γνωστή την προσφορά του στον σύλλογο της Πελοποννήσου, χαρακτηρίζοντας παράλληλα του οργανωμένους της ομάδας της Ηλείας ως ανιστόρητους

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ του ΘΕΟΦΑΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στο συκοφαντικό Δημοσίευμα των ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΩΝ RED BOYS.

Αγαπητοί μου, ο ενθουσιασμός του νεαρού της ηλικίας σας και η ηθελημένη ΠΛΑΝΗ από μεγαλύτερούς σας εκθέτει ΔΗΜΟΣΙΑ. Το να σέβεστε έναν που υπηρέτησε τα κοινά και δη τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ από το 1968, ενεργά και έζησε μεγάλες στιγμές από την πρώτη άνοδο του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ στην Β” ΕΘΝΙΚΗ με τον μεγάλο ΚΩΣΤΑ ΝΕΣΤΟΡΙΔΗ δεν είναι υποτιμητικό. Δεν θέλω να απαριθμήσω την προσφορά μου εδώ γιατί θα ήθελα πολλές εκδόσεις εφημερίδων. Η ποδοσφαιρική ιστορία όμως θα γράψει και όλοι θα κριθούμε τότε. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ δεν βλάπτει μιας και είστε νέοι. Επειδή όμως εγώ απαντώ με στοιχεία και λέω πάντα την αλήθεια, ακούστε λοιπόν.

Απαντήσεις επί του κατηγορητήριου σας. 1) Αν λαμόγιο εννοείται εμένα ατυχήσατε διότι αν ήμουν θα είχα υποκύψει στις σημερινές πιέσεις των πραγματικών ΛΑΜΟΓΙΩΝ. Εγώ άλλωστε πλήρωσα τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ από το υστέρημα μου και όχι από το περίσσευμα. Αυτό το γνωρίζουν πάρα πολλοί Πυργιώτες. Δεν δημοσιοποιούνται λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους και όπως λέτε ευτυχώς όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι. 2) Ως προς τους ΓΛΥΦΤΕΣ που λέτε, εγώ είπα ότι εκεί που ΦΤΥΝΕΤΕ ΜΗΝ ΓΛΥΦΕΤΕ. Αυτό να το έχετε και σαν παράδειγμα στη ζωή σας. Τι εννοώ; Σας παραπέμπω στο παρακάτω απόσπασμα της ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ της 3ης Ιουλίου 2013 στο ΛΑΤΣΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ. Αφού άρχισε η διακοπείσα συνεδρίαση από το προεδρείο : Τότε εζήτησαν τον λόγο οι Red boys και δια του εκπροσώπου τους κ. Βασ. Αθανασόπουλου θέλησαν να κάνουν μια ανακοίνωση. «Είπαν πως είναι καθήκον τους να παρευρίσκονται στην Γ.Σ. σε μια τέτοια κρίσιμη μέρα για τον σύλλογο. Η δυσαρέσκεια τους για την διοίκηση του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ είναι ότι τα δυο χρόνια (2011-2013) είχε αδιαφάνεια σε όλα τα επίπεδα, οργανωτικά, οικονομικά, καθώς και αγωνιστικά. Επίσης ότι καταρρακώθηκε το κύρος της ομάδος και ότι μια τίμια ομάδα «ΚΡΑΧΤΗΣ» για κάθε ποδοσφαιριστή έγινε παράδειγμα προς αποφυγήν και μέσο ανάδειξης για ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ. Είναι η μοναδική φορά που έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών, λόγω χρεών στην εφορία. Έχει εναντίον της αγωγές από δημόσιους φορείς καθώς κ’ πλήθος προσφυγών ποδοσφαιριστών. Κλείνοντας να πούμε ότι ήμαστε μαζί σε κάθε κίνηση που διασφαλίζει την αγωνιστική και οργανωτική πρόοδο της ομάδας, που προάγει το όνομα του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ και του τόπου, ανά το πανελλήνιο. Τέλος το όνομα, τα χρώματα, το σήμα και τηνέδρα δεν τα διαπραγματευόμαστε. Η ιστορία του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ είναι μεγάλη και η φανέλα του είναι βαριά. RED BOYS». Αυτά κύριοι λέγατε τότε: Και αν θυμάστε κάποιοι, ήμουν εγώ αυτός που δεν άφησα να πλακώσουν στο ξύλο τότε τον Ντάβαρη. Τα σχόλια στους φιλάθλους. ΠΥΡΓΟΣ 26/02/2015 ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ»

Στις 11 Μαρτίου η Γ.Σ.

Τέλος σ΄ότι έχει να κάνει με την σύγκληση της Γ.Σ. μέσω υπογραφών των μελών και όχι μόνο, αλλά και με βάση το καταστατικό της ομάδας αυτή όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 11 Μαρτίου, προκειμένου αυτή να περάσει και επίσημα στα χέρια του Θανάση Παπαγεωργίου.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα