Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Παγκρήτιο

Νίκος Τσιώκος
Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Παγκρήτιο

bet365

Οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών στο Παγκρήτιο ξεκίνησαν, με τους ανθρώπους του Εργοτέλη να είναι αισιόδοξοι ότι θα είναι έτοιμο για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Οι σοβαρές ζημιές στο στέγαστρο στο Παγκρήτιο ανάγκασαν τον Εργοτέλη να αγωνιστεί στο Γεντί Κουλέ για τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Πανιώνιο και Ατρόμητο. Αφού ηρέμησε λίγο ο καιρός, ξεκίνησαν και οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών.

Εκτίμηση για το πότε θα είναι έτοιμο δεν υπάρχει, όμως το σίγουρο είναι ότι ο καιρός θα παίξει τον ρόλο του, καθώς σε περίπτωση νέας κακοκαιρίας (δυνατός αέρας) θα σταματήσουν και οι εργασίες.

Πάντως, οι άνθρωποι του συλλόγου είναι αισιόδοξοι ότι το Παγκρήτιο θα είναι έτοιμο για το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 14 Μαρτίου στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα