Δυο μεταγραφές η Μπαρτσελόνα!

Δυο μεταγραφές η Μπαρτσελόνα!

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Δυο μεταγραφές η Μπαρτσελόνα!

bet365

Η Μπαρτσελόνα θέλει δυο παίκτες για τον... Γενάρη του 2016 και ο Μπερτομέου πιέζει να έχουν ολοκληρωθεί πριν τις εκλογές. Λίστα με δεξί μπακ, χαφ και... επιθετικό!

Μάρτιος, ο μήνας των μεταγραφών για τη Μπαρτσελόνα και την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει το κρίσιμο ραντεβού για να καθοριστούν οι στόχοι για τον Γενάρη του 2016. Αλλωστε, ο Μπερτομέου θέλει να ισχυροποιηθεί ενόψει των καλοκαιρινών εκλογών και στόχος του οι καλύτερες δυνατές κινήσεις. Ο Αριέντο Μπράιντα θα έχει συνάντηση με τον Λουίς Ενρίκε και στόχος είναι η απόκτηση δυο παικτών, ενός δεξιού μπακ και ενός δημιουργικού χαφ.

Οπως αναφέρουν οι Καταλανοί, Πογκμπά και Ρόις είναι στην κορυφή της λίστας, αν και για τον πρώτο το κόστος θα είναι τεράστιο. Στην έκθεση του Μπράιντα υπάρχει και ο Ντανίλο, με τον δεξιό μπακ της Πόρτο να είναι και στο στόχαστρο της Ρεάλ. Άλλωστε, στόχος των Καταλανών είναι να μην πληρώσουν περισσότερα από 25 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή. Υπάρχουν και άλλες λύσεις για το δεξί άκρο, όπως ο Ντε Σίλιο, αλλά και ο Πίσζτσεκ.

Από την πλευρά του, ο Λουίς Ενρίκε έχει ως προτεραιότητα για το κέντρο τον Κόκε, αλλά η Ατλέτικο σε καμία περίπτωση δεν θα τον παραχωρήσει με λιγότερα από 60 εκατ. ευρώ. κάνοντας τη μεταγραφή του ανέφικτη. Ο Μπράιντα τσεκάρει τον Βεράτι, δεν έχει ξεχαστεί όμως και ο Λαρς Μπέντερ. Στόχος είναι να κλειστούν δυο μεταγραφές πριν τις εκλογές και ο νέος τεχνικός διευθυντής έχει μπάτζετ που αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ. Στη λίστα του πάντως έχει και επιθετικούς σε περίπτωση που φύγει ο Πέδρο, με τον Ντιμπάλα να είναι αυτός που ξεχωρίζει. Αλλωστε, ο παίκτης της Παλέρμο έχει τονίσει πως θέλει να παίξει μαζί με τον Μέσι!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα