Κανονικά ο Ζαραδούκας στον Πλατανιά

Νίκος Τσιώκος
Κανονικά ο Ζαραδούκας στον Πλατανιά

bet365

Ο Γιάννης Ζαραδούκας έλαβε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση του Πλατανιά, ενώ οι Μαχλελής, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης ακολούθησαν ατομικό.

Μία προπόνηση στο Μάλεμε περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά. Οι Χανιώτες δούλεψαν σε θέματα τακτικής, με τον Ζαραδούκα να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Μαχλελής, Μιλούνοβιτς και Τσουράκης, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Έτσι, οι προπονήσεις των «ερυθρολεύκων» της Κρήτης θα συνεχιστούν το πρωί του Σαββάτου (28/2), ενώ δεν έχει μέχρι στιγμής προγραμματιστεί κάποιο φιλικό λόγω της αναβολής της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα