Τρεις απουσίες στη Βέροια

Τρεις απουσίες στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Τρεις απουσίες στη Βέροια

bet365

Με τρεις απουσίες συνεχίστηκαν οι προπονήσεις της Βέροιας, με τους Βέρτζο, Μπατιόν, Όστοϊτς να μένουν εκτός από τη σημερινή.

Τις προπονήσεις της συνέχισε κανονικά την Παρασκευή (27/2) η Βέροια, με το πρόγραμμα να διεξάγεται στο γήπεδο της Ειρηνούπολης. Αυτό περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και οικογενειακό διπλό, με τον Χοσέ Γκρανέρο να μετράει τρεις απουσίες.

Συγκεκριμένα, ο Βέρτζος ένιωσε μικροενοχλήσεις στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός, όπως και ο Μπατιόν, που έχει ενοχλήσεις στα πλευρά και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Από τη μεριά του, ο Όστοϊτς εκμεταλλεύτηκε την αναβολή του πρωταθλήματος και εξασφάλισε ειδική άδεια, ώστε να βρεθεί στην πατρίδα του για μερικές ημέρες πριν επιστρέψει και ενταχθεί ξανά στις προπονήσεις της «βασίλισσας του Βορρά».

Τέλος, άπαντες στον σύλλογο της Ημαθίας ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα (2/3), καθώς για το Σαββατοκύριακο έχει δοθεί ρεπό από τον Χοσέ Γκρανέρο, ενώ δε θα διεξαχθεί κάποιο φιλικό παιχνίδι... ελέω της αναβολής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα