Στις 12:30 και με LIVE εικόνα η συνέντευξη Αλαφούζου

Στις 12:30 και με LIVE εικόνα η συνέντευξη Αλαφούζου

Gazzetta team
Στις 12:30 και με LIVE εικόνα η συνέντευξη Αλαφούζου

bet365

Οριστικοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του Γιάννη Αλαφούζου, η οποία θα γίνει στις 12:30 στη Λεωφόρο και θα μεταδοθεί ζωντανά από το site της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει το Σάββατο στις 12:30 ο Γιάννης Αλαφούζος στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Η συνέντευξη τύπου του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα μεταδοθεί και σε live streaming από το paomprosta.gr, αλλά και το gazzetta.gr και έτσι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτή την συνέντευξη τύπου που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και από το πρωί σας είχαμε ενημερώσει ότι θα γίνει το Σάββατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Γιάννης Αλαφούζος θα παραθέσει Συνέντευξη Τύπου αύριο 28/2 και ώρα 12:30, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα