Σολάνο για Εθνική! (vid)

Σολάνο για Εθνική! (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Σολάνο για Εθνική! (vid)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Νολμπέρτο Σολάνο είναι υποψήφιος για το τιμ της Εθνικής Ελλάδος! Για ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με τον Μαρκαριάν κάνει λόγο ο ίδιος!

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν καταστρώνει τα πλάνα του για τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη στις 29 Μαρτίου ενώ παράλληλα βρίσκεται σε αναζήτηση των ανθρώπων που θα αποτελέσουν το επιτελείο του στην Ελλάδα. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει να πλαισιώσει το τιμ με ανθρώπους που γνωρίζει καλά κι ένα από τα ονόματα που ακούγεται είναι ενός παλιού γνώριμου στο ελληνικό κοινό. Ο λόγος για τον άλλοτε άσο της Λάρισας (είχε φορέσει τα βυσσινί το 2008), τον Νολμπέρτο Σολάνο.

Όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr ο Σολάνο βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και τονίζει ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό της Εθνικής για να συζητήσουν την πιθανότητα να βρεθεί στο πλευρό του.

Το όνομα του Σολάνο είχε ακουστεί έντονα για προπονητής στην εθνική ομάδα του Περού, αλλά στο νήμα την θέση κέρδισε ο Αργεντινός Ρικάρντο Γκαρέκα.

Ποιος είναι ο Σολάνο

Ο Νολμπέρτο Σολάνο είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει το Περού με πλούσια καριέρα στην Αγγλία. Ο 40χρονος πλέον Σολάνο έκανε το μπαμ στην Σπόρτινγκ Κριστάλ πριν μετακομίσει στην Μπόκα Τζούνιορς. Στο «Μπομπονέρα» έκατσε ένα χρόνο αλλά πρόλαβε να δείξει την αξία του με αποτέλεσμα το 1998 να γίνει ο πρώτος Περουβιανός που αγωνίστηκε στην Πρέμοιερ Λιγκ φορώντας την φανέλα της Νιούκαστλ.

Μετά από δέκα χρόνια παρουσίας σε Νιούκαστλ Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ, το καλοκαίρι του 2008 αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της Λάρισας, πριν γυρίσει στην πατρίδα του και την Ουνιβερσιτάριο. Η Αγγλία όμως είχε γίνει το δεύτερο σπίτι του και το 2010 επέστρεψε στο Νησί για χάρη της Λέστερ αρχικά και στη συνέχεια των Χαλ και Χάρτπουλ πριν αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Από το 2012 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Ουνιβερσιτάριο και στη συνέχεια ανέλαβε την Ιντερνάσιοναλ του Τορόντο η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του πρωταθλήματος Καναδά.

 

Τελευταία Νέα