Έκτακτη συνέντευξη Αλαφούζου

Έκτακτη συνέντευξη Αλαφούζου

Gazzetta team
Έκτακτη συνέντευξη Αλαφούζου

bet365

Στην αντεπίθεση περνάει ο Παναθηναϊκός μετά την βαριά τιμωρία που του επιβλήκε. Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τον Γιάννη Αλαφούζο...

Μπορεί από την Πέμπτη που έγινε γνωστή η βαριά τιμωρία του για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός να κρατάει χαμηλούς τόνους, ωστόσο το Σάββατο αναμένεται να περάσει στην αντεπίθεση...

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Λεωφόρου, όπου αναμένεται να αναφερθεί στα όσα έγιναν την Κυριακή, αλλά και στον εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε στους «πράσινους».

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται να γνωστοποιήσει τις κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», καθώς δεν σκοπεύουν να μείνουν με σταυρωμένα τα... χέρια.

Αντιθέτως βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες του, προκειμένου καθοριστούν οι επόμενες ενέργειες...

Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει το σενάριο περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει πιθανότητες, καθώς υπάρχουν μεγάλες κυρώσεις. Τόσο οικονομικές εξαιτίας των τηλεοπτικών συμβολαίων, αλλά και βαθμολογικές λόγω του υποβιβασμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα