Τετ α τετ Περέιρα με διοίκηση

Τετ α τετ Περέιρα με διοίκηση

Gazzetta team
Τετ α τετ Περέιρα με διοίκηση

bet365

Συνάντηση με τον Περέιρα ετοιμάζει η διοίκηση του Ολυμπιακού, με αφορμή τον αποκλεισμό από την Ντνίπρο αλλά και τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

Πικρία έχει φέρει στον Ολυμπιακό ο αποκλεισμός από την Ντνίρπο, σε συνδυασμό και με την μέτρια εικόνα του συλλόγου το τελευταίο διάστημα. H διοίκηση των «ερυθρόλευκων», πάντως, δεν θέλει να χάσει χρόνο και να επηρεαστεί επιπλέον η ομάδα - έτσι αναμένεται να έχει τετ α τετ με τον προπονητή για να βρεθεί λύση σε όποιο πρόβλημα υπάρχει.

Η ομάδα τον τελευταίο καιρό δεν παρουσιάζει το αγωνιστικό προφίλ που να ικανοποιεί και έτσι καλείται ο Περέιρα μαζί με τους συνεργάτες του, τους παίκτες αλλά και τη διοίκηση να βρουν την πηγή του κακού και να το διορθώσουν άμεσα. Εξάλλου, απομένουν οι στόχοι του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει και άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα