ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Άδικη η απόφαση»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Άδικη η απόφαση»

Νίκος Αθανασίου
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Άδικη η απόφαση»

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε χαμηλούς τόνους τοποθετήθηκε για την τιμωρία της Σούπερ Λιγκας, χαρακτηρίζοντας άδικη την απόφαση. «Ο δρόμος για τα άστρα είναι μακρύς».

Η απόφαση της Σούπερ Λίγκας για -3 στον Παναθηναϊκό γέμισε με οργή τον κόσμο του «τριφυλλιού», καθώς σε παρόμοιες περιπτώσεις κατά το παρελθόν οι αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής δεν χαρακτηρίζονταν από ισονομία. Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ, πάντως, είναι σε χαμήλους τόνους. «Η σημερινή απόφαση μας θλίβει και είναι άδικη. Per aspera ad astra» αναφέρει χαρακτηριστικά με την λατινική φράση να μεταφράζεται ως «ο δρόμος για τα άστρα είναι μακρύς».

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει συνηθίσει να «απαντά» τόσο... light, ωστόσο, από το «πράσινο στρατόπεδο» τόνιζαν πως όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, θα γίνουν όσα πρέπει να γίνουν. Όσον αφορά την έφεση, η απόφαση για το αν θα κατατεθεί θα παρθεί αύριο, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα