Τι δήλωσε ο Ντουρμάζ για τα επεισόδια

Αντώνης Σαούλης
Τι δήλωσε ο Ντουρμάζ για τα επεισόδια

bet365

Ο Τζίμι Ντουρμάζ περιέγραψε την εμπειρία του στην Λεωφόρο και τόνισε πως ήταν «η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου». «Θα μπορούσα ν' ανοίξω περίπτερο από τους αναπτήρες...»!

Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει κόρνερ. Ο Τζίμι Ντουρμάζ πηγαίνει να το εκτελέσει. Δεκάδες αντικείμενα πέφτουν προς το μέρος του, ο Σουηδός σχεδόν ζαλισμένος στέκεται όρθιος και μετά από μια μικρή διακοπή το εκτέλεσε (όπως το εκτέλεσε). Πέρασαν αρκετές μέρες και δεν είχε κάνει δηλώσεις. Τις έκανε την Πέμπτη στην «Aftonbladet»... Και περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα έζησε, βάζοντας και μικρή δόση χιούμορ.

«Ηταν χάος. Το απόλυτο χάος. Οι φίλαθλοι πήραν την μπάλα και δεν την έδιναν πίσω. Δεν μπορούσα να δω ball boy γιατί μου πέταχαν χιλιάδες αναπτήρες και ότι άλλο αντικείμενο μπορείτε να φανταστείτε», είπε ο Ντουρμάζ για να προσθέσει με χιούμορ «θα μπορούσα να είχα να ανοίξει μαγαζί με αναπτήρες μετά από το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Ο Ντουρμάζ ρωτήθηκε για το αν ήταν η χειρότερή του στιγμή αυτή και αν είχε ζήσει κάτι ανάλογο στην Τουρκία. «Ημουν προετοιμασμένος γι' αυτό, γιατί είμαι ο παίκτης που εκτελεί τα κόρνερ και τα φάουλ. Είναι με διαφορά η χειρότερή μου εμπειρία μέχρι στιγμής...», πρόσθεσε ο Σουηδός μεσοεπιθετικός και συνέχισε λέγοντας ότι «Στην Τουρκία οι φίλαθλοι τραγουδάνε όταν οι αντίπαλοι κάνουν ζέσταμα. Δεν έχουν πλάνο να πετάνε κροτίδες, φωτοβολίδες και καπνογόνια και να πετάνε αντικείμενα σε παίκτες».

Οσο για την διακοπή; «Δεν ξέρω τι να πω... Είναι παράξενο γιατί υπάρχουν νόμοι. Τώρα υποφέρουν όλες οι ομάδες. Αντιθέτως, έπρεπε να τιμωρηθούν αυτοί που τα έκαναν. Τώρα όλοι καθόμαστε και περιμένουμε. Όλοι εύχονται να βρεθεί μια καλή λύση στο μέλλον με νέους κανονισμούς», κατέληξε ο Ντουρμάζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα