Εξαιρέθηκε ο Περέιρα της δίωξης

Απόστολος Παγώνης
Εξαιρέθηκε ο Περέιρα της δίωξης

bet365

Απάντηση έλαβε ο ΠΑΟΚ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, μετά την καταγγελία που είχε προχωρήσει η ΠΑΕ και είχε να κάνει με την άρνηση δηλώσεων του Ολυμπιακού στα ματς Κυπέλλου στο συνδρομητικό κανάλι του OTE tv.

Πριν από μερικές η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε καταγγείλει την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την άρνηση της να παραχωρήσει ως όφειλε δηλώσεις στο κανάλι του OTE tv ως όφειλε. Ο αθλητικός εισαγγελέας επιμελήθηκε του θέματος και ενημέρωσε πως ασκήθηκαν διώξεις για τα ματς Φωστήρα-Ουμπιακού στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. προπονητή ( Αντώνη Νικοπολίδη) και για το ματς Τύρναβος-Ολυμπιακός.

Σ’ αυτό το ματς στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» ήταν προπονητής ο Περέιρα. Ο αθλητικός δικαστής εξαίρεσε τον Πορτογάλο τεχνικό. Αυτή η απόφαση όπως αναφέρουν στον ΠΑΟΚ είναι ένα μικρό και... «ασήμαντο» παράδειγμα για το τι προκαλεί το αίσθημα αδικίας στα γήπεδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα