Σουάρες: «Επιτέλους, δείξτε σεβασμό»! (vid)

Σουάρες: «Επιτέλους, δείξτε σεβασμό»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σουάρες: «Επιτέλους, δείξτε σεβασμό»! (vid)

bet365

Φανερά ενοχλημένος, ο Λουίς Σουάρες διέψευσε τα σενάρια περί κίνησης να δαγκώσει το χέρι του Ντεμικέλις και ζήτησε σεβασμό από τον αγγλικό Τύπο!

Ο Ουρουγουανός στράικερ, στην επιστροφή του στην Αγγλία πέτυχε τα δύο γκολ της νίκης (2-1) της Μπαρτσελόνα επί της Μάντσεστερ Σίτι, το βράδυ της Τρίτης στο «Etihad», στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, τα ΜΜΕ δεν έμειναν στην εμφάνισή του και τη συμβολή στο θετικό αποτέλεσμα των «μπλαουγκράνα».

Με ένα ασαφές φωτογραφικό στιγμιότυπο, τον κατηγόρησαν για κίνηση ώστε να δαγκώσει το χέρι του Μάρτιν Ντεμικέλις στο δεύτερο ημίχρονο, σε φάση που ο Αργεντινός αμυντικός δεν παραπονέθηκε καν, ενώ είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Σουάρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο άλλοτε επιθετικός της Λίβερπουλ, διέψευσε τα σενάρια που κυκλοφόρησαν και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Ντεμικέλις έβαλε το χέρι του στον λαιμό μου. Δεν έχω κάνει τίποτα. Ο αγγλικός Τύπος μάλλον έχει... πονέσει από αυτό που έκανα και αυτό που πέτυχα απέναντι στην εθνική ομάδα της Αγγλίας το καλοκαίρι στο Μουντιάλ, όμως ξεχνούν όλοι ότι όσο βρισκόμουν στην Αγγλία έδωσα τα πάντα για τη Λίβερπουλ. Πρέπει επιτέλους να μου δείξουν λίγο σεβασμό».

Δείτε το βίντεο που αποκαθιστά την αλήθεια και δικαιώνει τον Σουάρες:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα