Ντοσεβί: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να τιμωρηθεί, όχι το... πρωτάθλημα»
Σε γαλλικό ραδιόφωνο μίλησε ο Ματιέ Ντοσεβί για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Ο άσος του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στην αναβολή του πρωταθλήματος, χωρίς όπως είπε να καταλαβαίνει τον λόγο και υπογράμμισε πως αυτός που πρέπει να τιμωρηθεί γι' αυτή την κατάσταση είναι ο Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά όσα είπε στο «RMC»:
«Είμαστε λίγο έκπληκτοι από την απόφαση. Εάν ήθελαν να αλλάξουν την κατάσταση, δεν υπάρχει ερώτημα το ποιον θα έπρεπε να τιμωρήσουν, τον Παναθηναϊκό. Γιατί διέκοψαν το πρωτάθλημα; Δεν ξέρω. Όταν γίνονται επεισόδια σε ένα γήπεδο σε άλλο πρωτάθλημα, προβλέπονται τιμωρίες για τους συλλόγους και όχι για όλο το πρωτάθλημα. Από τη μία μπορεί κάποιος να πει πως αυτό έγινε από καλή πρόθεση, προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση, αλλά από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να διακοπούν όλα. Το ενοχλητικό στην όλη υπόθεση είναι πως υπάρχουν… θύματα, εμείς οι παίκτες, καθώς θα καθυστερήσει κι άλλο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και εμείς χάνουμε το ρυθμό μας…».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
