Νάκας: «Κανένα επεισόδιο με Καλαϊτζίδη»

Νάκας: «Κανένα επεισόδιο με Καλαϊτζίδη»

Gazzetta team
Νάκας: «Κανένα επεισόδιο με Καλαϊτζίδη»

bet365

Διαψεύδει ο Στέλιος Νάκας τη φημολογία που αναπτύχθηκε για διαπληκτισμό του με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, φέρεται να διαπληκτίστηκε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που «τρέχει» την ΠΑΕ για χάρη του αδερφού του Άλεξ Κάλας, ωστόσο με δήλωσή του έσπευσε να διαψεύσει την εν λόγω φήμη. Ξεκαθάρισε ακόμη, ότι συζητήθηκε ένα προσωπικό του θέμα, για το οποίο ζήτησε τη βοήθειά του.

Η δήλωση του παίκτη αναφέρει:

«Με αφορμή πληροφορία που μεταδόθηκε στην εκπομπή “Στη Σέντρα” στο “Αθλητικό Μετρόπολις”, σύμφωνα με την οποία υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα σε μένα και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μου, κ. Δημήτρη Καλαϊτζίδη, κατά τη διάρκεια της προπόνησης, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Η μοναδική επικοινωνία που είχα με τον κ. Καλαϊτζίδη, όχι κατά την διάρκεια της προπόνησης, αλλά σε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του, ήταν για να συζητήσουμε ένα προσωπικό θέμα που με απασχολεί και για το οποίο ζήτησα τη βοήθειά του, ώστε να το λύσω.

Διαψεύδω, λοιπόν, κάθε πληροφορία περί διαπληκτισμού ή φραστικού επεισοδίου με τον τεχνικό διευθυντή του Άρη και αναρωτιέμαι πώς γίνεται να διακινούνται τέτοιες “ειδήσεις” χωρίς να διασταυρωθούν από επικοινωνία με τους “πρωταγωνιστές του επεισοδίου”».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα