Τρίκαλα - Δωτιέας Αγιάς 5-0

Gazzetta team
Τρίκαλα - Δωτιέας Αγιάς 5-0

bet365

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψαν τον ημιτελικό του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής τα Τρίκαλα τα οποία συνέτριψαν με 5-0 στην έδρα τους τον Δωτιέα Αγιάς.

Την παρουσία τους στον τελικό του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής εξασφάλισαν τα Τρίκαλα. Το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και στο 3΄ λίγο έλειψε να το πληρώσει η προσπάθεια όμως του Δημολιά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ντάσκα.Η εξέλιξη αυτή ήταν αρκετή για να ξυπνήσει τους γηπεδούχους οι οποίοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 10΄ κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ χάρη σε προβολή του Σαχινίδη.

Έπειτα από το τέρμα που πέτυχαν οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στο παιχνίδι και στο 20΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους με σουτ του Κέρι. Στο 29΄ ο Σαχινίδης χτύπησε εκ νέου και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, αποτέλεσμα το οποίο και παρέμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και παρά το γεγονός ότι ο ΑΟΤ είχε καθαρίσει για τα καλά την υπόθεση νίκη, πέτυχε ακόμα δύο τέρματα δίνοντας με τον τρόπο αυτό διαστάσεις θριάμβου στη νίκη – πρόκριση του στον τελικό. Αρχικά στο 75΄με τον Καμπλιώνη να κάνει το 4-0 και εν συνεχεία στο 78΄ με τον Χρήστο Παπαευθυμίου να κερδίζει πέναλτι και τον Βαγγελή να το εκτελεί εύστοχα, διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Άγγελος Διγκόζης): Ντάσκας, Σκούπρας, Γιώτας, Τέλλος, Βαγγελή, Καμπλιώνης (77 Παπαευθυμίου Χ.), Μοσχάκης, Σαχινίδης, Κέρι, Κουτσόπουλος (65΄Στούμπος), Σπάσιτς

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Μίλτος Ζιάκας): Σταυράκης, Τσακάλι, Γούτος (46΄Κουβελάς), Πετρουζέλης, Κοκκίνης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Δημολιός, Πλιάγκας (46΄Κράβαρης), Ουέλινγκτον (68΄Λαΐος), Κατσίκης

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα