Τέλος ο Μαντζουράκης από τον Εργοτέλη

Γιάννης Γεωργόπουλος
Τέλος ο Μαντζουράκης από τον Εργοτέλη

bet365

Παρελθόν από τον Εργοτέλη αποτελεί ο Γιάννης Μαντζουράκης μόλις τρεις εβδομάδες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου!

Ο έμπειρος τεχνικός εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του στο τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο έλαβε την απόφαση να εγκαταλείψει τον πάγκο του Εργοτέλη αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης μάλιστα πριν από λίγες μέρες είχε εκφράσει την απογοήτευση του για την εικόνα της ομάδας του.

«Κάναμε κάποιες αλλαγές για να βρούμε την κατάλληλη «χημεία». Στο ξεκίνημα πίστεψα ότι θα καταφέρουμε περισσότερα πράγματα. Είναι δύσκολο να κατανοήσω πως μια ομάδα που έχει όλα τα πλεονεκτήματα με το μέρος της, μπαίνει σε προβληματισμούς.

Αυτό το ματς δεν το χάνεις με τίποτα. Μόνο Ερασιτεχνική ομάδα το χάνει. Το πρώτο γκολ μπήκε σε κομβικό σημείο. Τα υπόλοιπα μπορούσαν να διορθωθούν», τόνισε μεταξύ άλλων μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα